Телефон:

+38(050) 387 52 36

+38(067) 473 88 30

E-mail:
  • Клінкерна плитка

    Stroeher

    У серії ASAR випускається широка лінійка аксесуарів не тільки в традиційному, «флорентійському» форматі, а й у сучасному «Loft» форматі. Серія ASAR – це колекція найкращих зразків у класичній гамі продукції заводу Stroeher.

Главная Блог Клінкерна плитка-чи все ми знаємо про неї?

Клінкерна плитка -що ми знаємо про неї?

 

Клінкерна плитка – це 100% натуральний матеріал.

Виготовляється із сланцевих глин з додаванням флюсів та фарбуючих оксидів. Виготовляється двома способами, пресуванням та шляхом екструзії.

1. Технологія так звана "тягнеться" (екструзія, екструдування). Цей радіаційна технологія яка використовується у виробництві клінкеру,

цегли та бруківки. Плитки виготовляються із глиняної пластичної маси із вмістом вологи прибл. 15%. Глину видавлюють пресом під величезним.

тиском, а потім розрізають на окремі шматки. Отримані заготовки обпалюються у роликовій печі до повного спікання. за температури 1300 град.

Клінкерна плитка Stroeher виготовлена ​​методом екструзії.

2. Технологія "сухопресування". Глину у вигляді порошкової суміші із вмістом води 4-5% заповнюють у прес-форму та пресують під високим тиском. Це технологія аналогічна використовуваної у виробництві керамограніту, теракоти і керамічних плиток. різних способу виробництва призводять до того, що ми отримуємо продукти, у яких загальна тільки назва: Керамічна плитка.

Вони мають різну внутрішню структуру, фізико-хімічні властивості, а з цього випливає, що і стійкість і довговічність. Вони відрізняються взаємодією з

плитковим клеєм та міцністю зв'язку з основою. Дуже відрізняється також естетичним виглядом.

Плитка,отримана методом екструзії

 

Плитка отримана методом сухого пресування