Телефон:

+38(050) 387 52 36

+38(067) 473 88 30

E-mail:
  • Клінкерна плитка

    Stroeher

    У серії ASAR випускається широка лінійка аксесуарів не тільки в традиційному, «флорентійському» форматі, а й у сучасному «Loft» форматі. Серія ASAR – це колекція найкращих зразків у класичній гамі продукції заводу Stroeher.

Главная Блог Властивості клінкерної плитки

Чому клінкерна плитка відпадає?

Монтажна сторона плитки сухого пресування має гладку скляну поверхню без будь-яких відкритих мікропор (фото 1). Клей не може глибоко проникнути у структуру плитки. Це, безумовно, обмежує можливості взаємодії з плитковим клеєм, а відповідно надійного та довгого з'єднання з основою. Особливо це важливо, коли плитки

використовуються на відкритому повітрі, існує небезпека руйнування не тільки від замерзання в зимовий період, а й від літнього сонця, коли великі добові різниці температур можуть призвести до відділення плиток від основи.

Frostsicherheit-5.jpg

Фото 1

Екструдовані плитки мають пористу та неоднорідну структуру, яка забезпечує велику адгезію з клеєм. (Фото.2). Клей легко і глибоко проникає в систему відкритих мікропорів, внаслідок чого досягається, міцний і стійкий до атмосферних впливів, зв'язок.

Frostsicherheit-6.jpg

 Фото 2